Eesti Anastasia Foorum

Autor Teema: Imelik unenägu..  (Loetud 1721 korda)

Võrgust väljas Liisike

• Suur Liige
  • Sugu: Naine
  • ....
Imelik unenägu..
« : juuli 24, 2009, 05:05:47 pm »
See oli kõige reaalsem unenägu mis mul elus olnud on..

Olin oma vanaema juures ja vaatasin vannitoa aknast välja. Nägin et kuidagi kummaliselt niimoodi häguselt on seal kuldne püramiid. Vanaisal on üks väike kuldne püramiid Egiptusest ja arvasin et äkki see on aknalaua peal ja peegeldab vastu akent. Aga seda ei olnud seal.
  Kui uuesti vaatasin aknast välja, oli terve maastik muutunud ja seal oli kolm üleni kullast püramiidi. Üks, nendest kõige suurem, oli natuke eespool ning teised kaks olid tagapool (moodustasid oma asendiga omakorda kolmnurga). Kõige suuremal püramiidil oli keskel hästi suur silm, mis jälgis kõike toimuvat ja nagu oleks justkui valvanud kõike.
  Maastik oli kõik selline tühi, kuiv, natuke tuuline, taimi eriti ei kasvanud. Oli natuke kuivand rohtu ja mõned kuivand taimekesed. Ning kõik kohad olid riste täis. Oli lihtsalt tavalistest okstest tehtud ristid ja olid natuke kenamad laudadest tehtud. Igasugu erinevaid. Ning terve see aeg see silm kõike vaikselt jälgis.
  Ning mingi hetk hakkas aeg aina kiiremini ja kiiremini edasi käima. Üha rohkem riste tuli juurde. Aga terve see aeg see silm vaatas sama rahulikult ja sama tempoga kõike edasi.

Ma olin unenäos juba nii hämmingus ja šokis. Ei suutnud oma silmi uskuda. Ja see tunne mis mind valdas kui vaatasin seda silma ja kõike seda toimuvat, oli uskumatult aukartusttekitav ja väga suur tunne. Ma ei oska isegi seda seletada. Aga sellel silmal ja nendel püramiididel oli väga suur jõud ja midagi väga suurt selle taga!

Imelik on see sellepärast, et ma ei ole kunagi nende asjade vastu väga huvi tundnud ja lugenud nendest. Mõnda raamatut küll, kuid ma ei tea eriti midagi sellest kurjakuulutavast silmast ja püramiididest jne. Nii et see ei saanud mu mõttevili ka olla.

Kas äkki keegi on veel midagi sarnast näinud või mida keegi teist arvab sellisest unenäost? Ja ma tean ise, et see tähendab midagi kindlalt väga olulist ja suurt..

Võrgust väljas Priit

• Admin
  • Super Liige
  • Sugu: Mees
  • Valguskera :)
    • Eesti Anastasia lehekülg
Re: Imelik unenägu..
« Vastus #1 : juuli 30, 2009, 10:14:43 pm »
kõige paremini oskab unenägu seletada isik kes seda nägi, sest talle saadeti unenägu... kuid edu mõtisklemisel...

..... ja olen õnnelik

Võrgust väljas Liisike

• Suur Liige
  • ....
« Vastus #2 : juuli 31, 2009, 09:15:17 am »
Jah tean, et pean ise selle välja mõtlerma ja sellest aru saama. Aga ma ei tea mida teha. Kas peaks vb uurima mis raamatuid sellise teema kohta on ja raamatukokku minema otsima või ei teagi.. Eks aeg näitab kah.

Võrgust väljas Priit

• Admin
  • Super Liige
« Vastus #3 : juuli 31, 2009, 11:38:31 am »
Tsiteeri
Jah tean, et pean ise selle välja mõtlerma ja sellest aru saama. Aga ma ei tea mida teha. Kas peaks vb uurima mis raamatuid sellise teema kohta on ja raamatukokku minema otsima või ei teagi.. Eks aeg näitab kah.

võimalusi on palju unenägude seletamiseks, esimesena ettejuhtuva mõttena tuli meelde " Traditsiooni Tarkuse " saade unenägude tõlgendamisest kus räägib Jure Biechonski: http://klassikaraadio.err.ee/helid?main_id=443483
Unenägude seletajaid (Raamatuna) reeglina ei soovitata, kuid ka nendega läheb nimõnigi asi nagu täppi kuid neid ma isiklikult ei usalda....

« Viimasena muutis: juuli 31, 2009, 11:39:13 am postitatud kasutaja Veedalane »
..... ja olen õnnelik

Võrgust väljas Liisike

• Suur Liige
  • ....
« Vastus #4 : juuli 31, 2009, 12:34:45 pm »
Ma olen ka vahel vaadanud unenägude seletajast, aga samuti ei usu väga sellesse.

Võrgust väljas Priit

• Admin
  • Super Liige
« Vastus #5 : august 01, 2009, 04:29:18 pm »
Leidsin ühe lõigukese A raamatutest kus räägib unenäost, ma ei tea nüüd palju se sinu unenäogu puudutab, kuid ehk loob elavaid mõtteid juurde ;)  kirjutan selle lõigu ka siia siis...

Raamatust "Loomine" V.Megre LK: 8-9  alapealkirjast: Kõik see on olemas ka Praegu!

/... /
- Kui päeva askeldustest väsinud inimene pikali heidab, et uinuda ja kui keha on lõdvestunud, lakkab ta ennast tunnetamast. Nähtamatu energiakompleks, tema teine "Mina" lahkub osaliselt kehast. Ja sel hetkel ei eksisteeri maiseid piire. Pole olemas aega ega vahemaid. Sinu teadvus võib hetkega olla ükskõik millises Universumi paigas. Tunnete kompleks tajub möödunud või tulevasi sündmusi, analüüsib, valmistab tänaseks päevaks ja unistab. Se kõik räägib sellest, et inimene ei taju mõõtmatut maailmakõiksust mitte ainult kehaga. Seda loob Jumala poolt talle kingitud mõte. Vaid inimlik mõte on võimeline maailma teiseks looma või olemasolevat muutma.
  Vahel tuleb ette, et inimene karjub unes, kardab kedagi. See tema tunnete kompleks on vaba maisest askeldustest, teda hirmutab minevikus või tulevikus toimuv.
  Tuleb ette, et inimene loob unes. Tema loodu püüab aeglaselt või kiiresti ilmuda maisesse olukorda. Ja see, kas ta ainestub moondunud vormis või harmooniliselt särades, osaliselt või täielikult, sõltub sellest, kui palju vaimu osaleb selle loomises. Just nii täpselt ja detailselt ilmnevad aspektid kui on loomise hetkel kindlaks määratud. Niipalju kui inspiratsioon tugevdab sinu jumalikku "mina".
  Kuid kogu maailmaruumis on loomine omane vaid Jumalale ja tema pojale - Inimesele.
  Kõige alguses teenib Jumalt mõte. Tema unistus teostub elavas mateerias. Ja ka inimeste tegutsemisele eelneb inimlik mõte ja unistus.
  Kõigil inimestel on maa peal võrdsed loomisvõimalused, kuid inimesed ise kasutavad oma võimalusi erinevalt. Vabadus on täiesti olemas!...
/... /
..... ja olen õnnelik

Võrgust väljas Liisike

• Suur Liige
  • ....
« Vastus #6 : august 03, 2009, 09:36:15 pm »
Usun seda täiesti :)

Võrgust väljas Kaledon

• Admin
  • Noor Liige
  • Pilve peal, päikese käes.
    • MTÜ Ingliabi Selts
« Vastus #7 : august 16, 2009, 10:53:55 am »
Ehk oli see mingi ettekuulutus või nägemus tulevikust? On minu juurde tulnud mõned hirmuäratavad teated tuleviku kohta ja see mis sina nägid läheb teadetega kokku! :)
Iga inimene on kui päike, kes võib oma soojuse, armastuse ja valgusega täita terve maailma. Ärgates luua sillerdavad kastepiisad, uinudes hingematvad tähed, naeratades pilvitu suve, nuttes värskendava vihma. Iga inimene suudab täita maailma värvidega, anda elu paradiisile milles me elame. Paistame!

Võrgust väljas Liisike

• Suur Liige
  • ....
« Vastus #8 : september 10, 2009, 05:39:59 pm »
Väga huvitav, et nii ütled. Kui äkki oleksid paari sõnaga oma nendest ettekuulutustest nõus kirjutama :)

Võrgust väljas Kaledon

• Admin
  • Noor Liige
    • MTÜ Ingliabi Selts
« Vastus #9 : september 10, 2009, 07:06:10 pm »
Kõige parem kui lähed ja loed ise! :) rates on selline klubi nagu tervendamine läbi valgusallika, siina saab sellise kasutaja nagu AwakingDreamer (mina) kontolt :P paremal on link sellele klubile. Seal on palju postitusi mida heledad jõud on inimesteni soovinud saata. Lugege :)
Iga inimene on kui päike, kes võib oma soojuse, armastuse ja valgusega täita terve maailma. Ärgates luua sillerdavad kastepiisad, uinudes hingematvad tähed, naeratades pilvitu suve, nuttes värskendava vihma. Iga inimene suudab täita maailma värvidega, anda elu paradiisile milles me elame. Paistame!

Võrgust väljas Liisike

• Suur Liige
  • ....
« Vastus #10 : september 22, 2009, 06:11:16 pm »
Kahjuks ütleb, et sellist kasutajat ei olegi üldse ja ma ei saanud sealt mingisugust infot. Kas palun saaksid kontrollida üle, et kas andsid õieti :)

Võrgust väljas Kaledon

• Admin
  • Noor Liige
    • MTÜ Ingliabi Selts
« Vastus #11 : september 22, 2009, 06:50:13 pm »

Võrgust väljas Liisike

• Suur Liige
  • ....
« Vastus #12 : september 22, 2009, 07:01:10 pm »
Ja millegipärast seal nii algeline süsteem ja ei saa otsida klubi nime järgi :P

Võrgust väljas Kaledon

• Admin
  • Noor Liige
    • MTÜ Ingliabi Selts
« Vastus #13 : september 23, 2009, 08:19:52 am »
On tõesti, aga mul kavas teha selleteemaline lehekülg, inglid, puhastumine ja enese aktiveerimine :)

Võrgust väljas Priit

• Admin
  • Super Liige
« Vastus #14 : september 23, 2009, 11:31:40 pm »
Tsiteeri
Ja millegipärast seal nii algeline süsteem ja ei saa otsida klubi nime järgi :P
on jah ja väga algeline ma pusisin tükk aega et õige koht üles leida   ::)

Tsiteeri
On tõesti, aga mul kavas teha selleteemaline lehekülg, inglid, puhastumine ja enese aktiveerimine :)
Anna siis aga teada kui valmis saab  :)

..... ja olen õnnelik

SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines
imPulse2 © Bloc