Leidsin ühe lõigukese A raamatutest kus räägib unenäost, ma ei tea nüüd palju se sinu unenäogu puudutab, kuid ehk loob elavaid mõtteid juurde

kirjutan selle lõigu ka siia siis...
Raamatust "Loomine" V.Megre LK: 8-9 alapealkirjast: Kõik see on olemas ka Praegu!
/... /
- Kui päeva askeldustest väsinud inimene pikali heidab, et uinuda ja kui keha on lõdvestunud, lakkab ta ennast tunnetamast. Nähtamatu energiakompleks, tema teine "Mina" lahkub osaliselt kehast. Ja sel hetkel ei eksisteeri maiseid piire. Pole olemas aega ega vahemaid. Sinu teadvus võib hetkega olla ükskõik millises Universumi paigas. Tunnete kompleks tajub möödunud või tulevasi sündmusi, analüüsib, valmistab tänaseks päevaks ja unistab. Se kõik räägib sellest, et inimene ei taju mõõtmatut maailmakõiksust mitte ainult kehaga. Seda loob Jumala poolt talle kingitud mõte. Vaid inimlik mõte on võimeline maailma teiseks looma või olemasolevat muutma.
Vahel tuleb ette, et inimene karjub unes, kardab kedagi. See tema tunnete kompleks on vaba maisest askeldustest, teda hirmutab minevikus või tulevikus toimuv.
Tuleb ette, et inimene loob unes. Tema loodu püüab aeglaselt või kiiresti ilmuda maisesse olukorda. Ja see, kas ta ainestub moondunud vormis või harmooniliselt särades, osaliselt või täielikult, sõltub sellest, kui palju vaimu osaleb selle loomises. Just nii täpselt ja detailselt ilmnevad aspektid kui on loomise hetkel kindlaks määratud. Niipalju kui inspiratsioon tugevdab sinu jumalikku "mina".
Kuid kogu maailmaruumis on loomine omane vaid Jumalale ja tema pojale - Inimesele.
Kõige alguses teenib Jumalt mõte. Tema unistus teostub elavas mateerias. Ja ka inimeste tegutsemisele eelneb inimlik mõte ja unistus.
Kõigil inimestel on maa peal võrdsed loomisvõimalused, kuid inimesed ise kasutavad oma võimalusi erinevalt. Vabadus on täiesti olemas!...
/... /