Jagaksin hea meelega oma kogemust

Olen talisupelnud vahelduva eduga ~16 aastat ja natuke kahju on inimestest, kes pole seda kunagi proovinud. Aga suur rõõm on nende ~30 inimese üle, kes minuga koos esimest korda on asja ära proovinud (paljud ongi käima jäänud). Sellest saab ikka nii vägeva positiivse laengu, et ei teki üldse mõtetki mingi mõnuaine tarvitamisest.
Sel talvel sai Tartus Emajões (-0.1C) tihti käia lausa 2x päevas ja sellistel päevadel olin täiesti "kuulikindel" ning kõik ettevõtmised lausa lendasid. Unevajadus ka vähenes.
Jääaugu ääres riidest lahti võtmine tundub täiesti mõistusevastane vahest endalegi veel aga kui sellest üle saad ja vees ära käid, siis pärast on ikka hullult hea olla- keha suriseb ja jääb seda kogemust taga igatsema- täiega sõltuvust tekitav tegevus

Olen täheldanud, et kui vähemalt 2x nädalas end jääaugus jahutada, siis ei hakka ükski külmetushaigus külge ning rõõmu ja õnne tase on igati kõrge.
Vaimselt mõjub väga vabastavalt teadmine, et võin ükskõik millal käia suplemas ja see mõjub mulle ainult positiivselt

Keha kohaneb hästi - praegu pole mingi probleem enam juba null kraadiga õues t-särgi väel liikuda.
Julgege ainult proovida ja Te ei kahetse- tiikidel on veel kevadel kaua jää peal ja siis on õues juba soe