FB-st sain hea kogemuse ühelt inimeselt kes rääkis, et on hambad ise suutnud ära tervendada. Tegelt arvatavasti see nii raske polegi, kuid järjepidevus paneb asja toimima.
Tere!
Mul oli 3 aastat tagasi sama mure, läksin hambaarstile ja too röövis mult minu viimase toidu raha, mis mulle ja mu lapsele 2ks nädalaks oli mõeldud. arst ütles, et tuleksin nädala pärast uuesti, sest 4nda ja 5nda hamba vahel on veel 2 suurt auku.
Aga et mul raha tõesti polnud, ei saanud ma uuesti minna, ja otsustasin proovida ise augud kinni kasvatada mõttejõuga, sest metameditsiini kohaselt on ka hambaaugud ainult osa tervenemise protsessist ja kui kõrvaldada emotsionaalne põhjus, tervenevad ka hambaaugud.
Ega ma väga tugevalt ei uskunud, aga puhastasin hambaid niidiga ja loksutasin toorõli suus mõnikord.
Igaljuhul, kogusin siiski raha ja kui mul 2 aasta pärast raha koos oli ja uuesti hambaarstile läksin, ütles ta, et ühtegi auku ei ole!!!
Nüüdseks tunnen juba paari hambaarsti, kes tunnistavad fenomeni, et hambaaugud (ka sügavad) saavad ise paraneda, nii nagu kogu ülejäänud keha omab võimet ise terveneda.