Eesti Anastasia Foorum

Autor Teema: Hambad ja Suu  (Loetud 960 korda)

Võrgust väljas Ingrid

• Mode
  • Suur Liige
  • I Love YaBB 2!
Hambad ja Suu
« : mai 30, 2008, 11:52:04 am »
Listist.
Hammaste puhastamiseks on kasutatud:
*kasesütt
*kuusevaiku
*kuusevõrsejook olevat Siberis eestlaste hambad päästnud
*kalmusejuurt  

<teema nime ja asukoha muutmine seoses teema nime täpsustusega ja uue katekooria tegemisega> : Priit
« Viimasena muutis: juuni 19, 2008, 07:13:20 am postitatud kasutaja Veedalane »

Võrgust väljas Raul

• Uustulnu
  • *
  • ....
Re: Keha eest hoolitsemine
« Vastus #1 : mai 30, 2008, 07:02:58 pm »
Tsiteeri

*kuusevõrsejook olevat Siberis eestlaste hambad päästnud
No see ei ole otseselt hammastega seotud.
C vitamiini puudus tekitab skorbuuti ja kuusevõrsetes on C vitamiini ohtrasti, Siberi tingimustes.
« Viimasena muutis: mai 31, 2008, 08:28:31 am postitatud kasutaja eliise »

Võrgust väljas Ingrid

• Mode
  • Suur Liige
  • I Love YaBB 2!
« Vastus #2 : mai 31, 2008, 08:26:52 am »
Väga võimalik. Kokkuvõttes hammastele siiski kasulik.

Võrgust väljas Raul

• Uustulnu
  • *
  • ....
« Vastus #3 : mai 31, 2008, 09:42:02 pm »
Ainult kaudselt
Tsiteeri
Inimene ei saa olla terve, süües ainult liha, leiba,suhkrut ja rasva. Palju aastaid tagasi toideti nende toiduainetega meremehi pikkadel merereisidel. Üsna sageli haigestusid meremehed skorbuuti. Haigetel vähenes kehakaal, tekkisid verejooksud  ja veritsemine), haigus lõppes mõnigi kord surmaga. Praegu on teada, et skorbuuti põhjustab puu- ja köögiviljades leiduva C-vitamiini vaegus.
Head kaptenid teadsid juba ammu, et sidrunid päevases toidunormis hoiavad meeskonda hea tervise juures.
Ja üheks skorbuudi tagajärjeks on ka see, et hammbad kukkuvad suust välja.

Võrgust väljas Priit

• Admin
  • Super Liige
  • Valguskera :)
    • Eesti Anastasia lehekülg
Re: Hambad ja Suu
« Vastus #4 : juuni 19, 2008, 11:19:52 am »
Salveist ja soolast pulber

See hambapasta asendaja hoiab hambad puhtad ja hingeõhu värske.

Koostisosad
25g salveilehti
60ml(4sl) meresoola

1.Lõigake salveilehed kääridega muumakindlasse nõusse.
2.Hõõruge uhmriga hulka sool ja küpsetage väikese kuumusega tund aega praeahjus, kuni segu on krõbedaks tõmbunud.
3.Tampige pulbriks ja peske sellega niisket hambaharja kasutades hambaid.

Mürrist ja salveist suuloputusvesi

Salveil on antibakteriaalsed omadused ning see on suu limaskesta ravimiseks väga hea taim.

Koostisosad
15ml(1sl) kuivatatud salveid
100ml keeva vett
10ml(2tl) mürritinktuuri

1.Pange salveilehed kaussi, valage peale keev vesi, laske 20 minutit tõmbuda, kurnake ja segage hulka mürr. Kui segu on jahtunud, loputage suulimastkesta haavandeid.

----------------------------------------------------------
Suulimaskesta ravimiseks sobivaid taimetinktuure: Mürr, Saialill, Salvei, Vaarikalehed, Liivatee
Taimseid hambapuhastusvahendeid: Hõõruge hambaid värskete salveilehtedega.
----------------------------------------------------------
INFO raamatust "Alternatiivravi käsiraamat" Raje Airey ja Jessica Houndret LK:93
« Viimasena muutis: aprill 04, 2011, 07:15:03 pm postitatud kasutaja Veedalane »
..... ja olen õnnelik

Võrgust väljas Priit

• Admin
  • Super Liige
« Vastus #5 : november 04, 2009, 10:29:24 am »
leheküljelt http://www.naistemaailm.ee/artiklid/31961/maasikas_valgendab_hambaid_.html leidsin ifot et maasikad teevad habad valgeks...
Tsiteeri
Maasikad
Üllatus, üllatus- maasikad. Need sisaldavad hambaid valgendavaid aineid. Kasutamine: Võid hõõruda maasikaid vastu hambaid või tampida need ühtlaseks massiks ning kasutada kui hambapastat. Pärast protseduuri pese hambaid kindlasti fluoriidi sisaldava hambapastaga.
Kuigi ise oleks skeptiline fluoriidi hambapasta vastu tänu suures koguses mitte just kõige parema info kohta...
kommentaarides on ka räägitud...
tuhast, söest, söögisoodast, ingverist ja meresoolast...

Ise pesin hambaid viimati vist algkoolis, ja ei ole midagi mustad, õigemini keegi ei saa arugi, et ma hambaid ei pese kuna hingeõhk hea ja hambavärvus keskmisest palju valgemad, kuid oleneb vägapalju mida süüa, kui süüa värsket ja toorest siis nad püsivad kuidagi ise puhtad, igasugune poekeemia ja tavaline suhkur murendavad ja tekitavad kindlasti hambauke, ning kui harjuda hambapastaga ära siis välja harjutamine võtab omajagu aega, ma mingi teadlane pole kuid tundub et  kui süüa mõned hapumad õunad (eelistades eestimaist) siis hambad on üli puhtad, selle töö teeb se happelisus või ma ei teagi mis seal ära, kuid happelisuse tõttu vist ka kaitsetud pärast, niiet kui peale hapusid õunu juua kohvi otsa siis ega se hästi hammastele ei mõju, kuid loomulik kaitse ja ph tuleb vist kiirelt ju tagasi. Sai (Nisu) tekitab ka imeliku kihi nagu hambakatt või midagi sellist, aga nu proovige ja katsetage, olen ka viimasel ajal infot saanud ,et hamba aukudest saab lahti ka hambaugu põhjuse likvideerimisele, ehk sukeldudes esoteerikasse näeme et habauke tekitab ka erinevad emotsionaalsed ja muud probleemid, üks nägia rääkis et kui võtta hambaugu põhjusele andestus (sõnastus oli natuke teine) siis se paraneb ise ära (nii nagu luudki paranevad ja kasvavad kokku, sest hammas on ka luu).
Siis olen palju kuulnud et täis toortoitlastel tuleb elus 3 korda hambad mitte nagu tavaliselt 2 korda (piimahambad ja tavalised hambad)
..... ja olen õnnelik

Võrgust väljas Priit

• Admin
  • Super Liige
« Vastus #6 : aprill 04, 2011, 07:12:51 pm »
FB-st sain hea kogemuse ühelt inimeselt kes rääkis, et on hambad ise suutnud ära tervendada. Tegelt arvatavasti see nii raske polegi, kuid järjepidevus paneb asja toimima.

Tere!
Mul oli 3 aastat tagasi sama mure, läksin hambaarstile ja too röövis mult minu viimase toidu raha, mis mulle ja mu lapsele 2ks nädalaks oli mõeldud. arst ütles, et tuleksin nädala pärast uuesti, sest 4nda ja 5nda hamba vahel on veel 2 suurt auku.
Aga et mul raha tõesti polnud, ei saanud ma uuesti minna, ja otsustasin proovida ise augud kinni kasvatada mõttejõuga, sest metameditsiini kohaselt on ka hambaaugud ainult osa tervenemise protsessist ja kui kõrvaldada emotsionaalne põhjus, tervenevad ka hambaaugud.
Ega ma väga tugevalt ei uskunud, aga puhastasin hambaid niidiga ja loksutasin toorõli suus mõnikord.
Igaljuhul, kogusin siiski raha ja kui mul 2 aasta pärast raha koos oli ja uuesti hambaarstile läksin, ütles ta, et ühtegi auku ei ole!!!
Nüüdseks tunnen juba paari hambaarsti, kes tunnistavad fenomeni, et hambaaugud (ka sügavad) saavad ise paraneda, nii nagu kogu ülejäänud keha omab võimet ise terveneda.
..... ja olen õnnelik

Võrgust väljas Liisike

• Suur Liige
  • ....
« Vastus #7 : aprill 05, 2011, 11:34:05 am »
Täitsa lõpp kui lahe! Priit siis niimoodi saadki oma hambakesed korda :) Mine muidugi hambaarsti juurde ka, aga aita ise kaasa oma mõttega, et kiiremini läheks paranemisprotsess.

Võrgust väljas Priit

• Admin
  • Super Liige
Hambad ja Suu
« Vastus #8 : jaanuar 26, 2012, 08:05:45 am »
Nüüd on juba tükk aega möödas ja poole aastaga tekkis veel 9 hamba auku juurde  :) aga nüüd on vähemalt selge mille pärast need on tekkinud. Kuna olen nüüd olnud Anastasia ürituste eestvedaja ja põhi organiseeria olnud, siis on püütud mind palju kordi energeetiliselt ja füüsilisel tasandil rünnata ja üks sihtmärkideks on olnud hambad, kuna valutavate hammastega on keerukam keskenduda.

Alguses kohe ei seostan seda nii aga märgid hakkasid tulema ja info. Kui ma suve alguse üritust tegin ja Vegardiga pidin rinda pistma siis lõi isegi tarkuse hammas pingest pooleks. Ja järgmine isik keda ma hetkel ei avalikusta (tuli välja et oli must maag) püüdis ka minu hambaid kahjustada. Alguses ta tegi otse rünnakut siis sain sellest jagu lihtsa ( aga mõistmine, et tema selle taga on, ei tulnud mulle kahjuks kohe, niiet sai teha piisavalt hävitustööd) peegli ehitamise abiga sain ma hambavalust lahti kuid mitte aukudest mis oli juba tehtud. Ka üks tuttav nägija sai hamba rünnaku just sellelt samalt isikult. Eh kummaline mis kummaline  ::)

Aga igaks juhuks kirjutasin siia üles, et kui asi tundub kummaline siis võib ehitada ka peegleid kahtlaste isikute vahele  :) Aaga pole ka ime nad said sellist asja teha, neil õnnestus mind viia tasakaalust välja mu kõige lähedamate isikute kaudu.
..... ja olen õnnelik