3 aastat taimetoitlane olnud. Selle ajaga allavõtnud: 5 kilo. Miks? sest taimetoitlaseks hakates tõusis minu üldine energilisus ning hakkasin rohkem sporti tegema. Ühtlasi hakkasin palju tasakaalustatumalt toituma, sest liha süües ei jälginud eriti, mida ma söön ja mida toit sisaldab. Taimetoitlasena mitmekesistus toidulaud 10 kordselt ning nüüd söön ainult külluslikku taimset mahetoitu ja tõusen ja säran iga päev nagu päike zahaara kõrbes.
Lihased? On. Elujõud? Suurem kui kunagi varem. Vajalikud ained kehas? Olemas!
Lisaks kuulub minu igapäeva tegevuste hulka tihe suhtlus loomadega igal tasandil (füüsiline suhtlus, tervendamine, emotsionaalne seotus, telepaatiline-psühholoogiline suhtlus, suhtlus unenägude tasandil, suhtlus teistel sagedustel) ja võin 100% kindlusega öelda, et looma süüa on sama "arukas" kui oma kõrgem õpetaja või parim sõber nahka pista. Neist on meile elusana palju rohkem tuge ja abi ning kes vähegi soovib, saab neilt õppida suurimaid õppetunde siin elus. Eriti totter tundub looma söömine selle valguses, et inimese keha tõepoolest saab ka ilma hakkama ja mitte ainult hakkama..ilma on kehal kergem!
Samuti ei mõista ma "söön ainult vabapidamise liha või looma, kes on kasvanud sõbralikus õhkkonnas" suhtumist. Et sõbrale, kes sind usaldab on okei nuga selga lüüa aga loomale, kes sind ilmselt niisamagi juba ei salli kehvade elutingimuste tõttu, ei ole? Miks inimene küll kõike alati ainult iseenda vaatevinklist vaatab ja end "looma kingadesse" ei suuda asetada? Tegu on TEADLIKE kõrgemate olenditega siin maakeral mitte meie toidulauaga. Oleks aeg sellest ignoratnsuse unest juba ärgata ja vastuvõtta see kingitus, meie täisväärtuslike sõprade näol. (:
See teema on väga sütitav. Ma muidu olen rahumeelne inimene.... (: