Eesti Anastasia Foorum

Autor Teema: Abielusõrmus  (Loetud 255 korda)

Võrgust väljas Priit

• Admin
  • Super Liige
  • Valguskera :)
    • Eesti Anastasia lehekülg
Abielusõrmus
« : november 09, 2011, 09:05:10 pm »
Leidsin huvitavaid infokilde Õhtulehe veerust kus jagati teadmanaiste tarkusi... mis arvate ?

Abielusõrmus peab olema tingimata sile – mustri ja vääriskivideta. Erinevalt teistest ehetest kaotavad abielusõrmused isegi kõige hinnalisema vääriskivi lisamisel oma väest väga palju.

Laulatussõrmus ei ole lihtsalt ehe, vaid kõige tugevam ohutis, mis abikaasadel üldse olla võib. Kõige parem oleks lasta abielusõrmus valmistada hõbedast, nagu see oli meie esivanematel.

Kandke abielusõrmust kogu aeg. Seda ei maksa sõrmest võtta ei pesu pestes ega magama heites. Kui kas või üks abikaasadest laulatussõrmuse kandmisest loobub, nõrgeneb selle kaitsevõime kohe. Tegemist on sellise maagilise esemega, mida peab alati olema kaks!

Allikas: http://www.ohtuleht.ee/259724
..... ja olen õnnelik

Võrgust väljas Kristiinag

• Admin
  • Suur Liige
  • Usk, mõte, tegu- nii loome maapealse paradiisi..
Abielusõrmus
« Vastus #1 : detsember 21, 2011, 10:37:31 pm »
" Kui kas või üks abikaasadest laulatussõrmuse kandmisest loobub, nõrgeneb selle kaitsevõime kohe."

See on eriti huvitav mõtlemine. Peaaegu nagu see, kuidas kahe inimese ühte pühitsemise tseremoonia käib. Kindlasti on sõrmus justkui kaitse-talisman mis paari armastust hoiab ning meelde tuletab, sümboliseerib.. Sellised riitused on pühad. Ja väga vajalikud minu meelest, et midagigi siin elus inimesel püha oleks.
Kristiinag

Võrgust väljas MariM

• Uustulnu
  • *
Abielusõrmus
« Vastus #2 : detsember 28, 2011, 12:22:20 am »
Huvitav, ma ise olen siiani mõelnud nii, nagu Mai Väljataga oma uues raamatus kirjutab, et hetkest, kui paari paneb teineteisele sõrmused sõrme, panevad nad sellega tegelikult oma energiakanalid kinni, mis nendes sõrmedes jooksevad ja sellest hetkest energia enam ei liigu ja inimene on kui vangistatud.
Kòik, mis on olnud,  mis on ja mis veel tuleb,  kòik see on armastus.

Võrgust väljas Priit

• Admin
  • Super Liige
  • Valguskera :)
    • Eesti Anastasia lehekülg
Abielusõrmus
« Vastus #3 : detsember 28, 2011, 11:47:28 am »
Üks asi on kindel, et sõrmused mõjutavad energiaid, samamoodi on kaelas rippuvad esemed. Ise ma midagi sõrmedes ei kanna aga kui interneti maastikul uurida, lubatakse igasugu huvitavaid asju kandjale (eriti veel kivikese korral) võta siis näpus mis on tõde. Olen kuulnud, et leitud ja taaskasutatud sõrmused tuleb kindlasti enne need ära puhastada, kes teab mis minevik seal end peidab.  ???

Siis soovitan ka kingitud esemetele rõhku panna (eriti kui on ise valmistatud) väga oleneb kes kingib ja mis eesmärkidel! Olen kohanud ka olendeid kes on üleantud esemete sisse pannud ka tumeidad energiaid millega saab kandjat mõjutada. 
« Viimasena muutis: detsember 28, 2011, 11:49:46 am postitatud kasutaja Priit »
..... ja olen õnnelik