Mõistetav- aga tasakaal? Mis on üldse tasakaal? Ja kuniks meie elus domineerivad tehnika vidinad, kas saame täielikult tasakaalu looduse ja tehnika vahel?
Siinkohal tuleb mul silme ette film "Walle", kus väike armas robot kogu inimeste tekitatud pahnas tuhnib ja leiab viimase taime planeedil. Inimesed ise olid emigreerunud kosmoselaevadele, kus nende elu nägi visuaalselt välja selline, et nad lendavate toolide peal hõljusid ning tooli küljes oli arvutiekraan, mida nad tuimalt vaatasid.
See mida mina olen kohanud, on karm tõsiasi, et modernsetes suhetes on kahe noore armastajate vaheline igapäeva elu selline, et paar ärkab ning siis lülitavad mõlemad sisse oma personaalse arvuti, mille taga on oi-kui-tähtsaid asju vaja teha ( loe facebook ja foorumid). Üks olulisem kui teine.
Unustatakse omavaheline kommunikatsioon, loodus. Elu viruaal-maailmas domineerib suhet.
Siinkohal ei ole vahet kui vaimne inimene on ja millesse ta usub.
Kus tõmmata piir? Kas ja kus on tasakaal? Kas me oleme liiga nõrgad veel, et mitte lasta arvuteil oma elu domineerida- nii kodus kui "tööl" ?